View unanswered posts | View active topics



Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Breakpoints not being hit in debugger anymore. 
Author Message
Member

Joined: Fri Oct 02, 2015 8:21 pm
Posts: 1
Reply with quote
I just had the same problem. Everything was fine except breakpoints were not hit. The problem was that I had a class MyClass in a file called myClass.hx. When I changed the name of the file to MyClass.hx, the problem was solved :)


Fri Oct 02, 2015 8:24 pm
Profile
Member

Joined: Mon Sep 02, 2013 10:08 pm
Posts: 5
Reply with quote
I had the same issues. Assuming FD and HD are the exact same, I started using the 32-bit HaxeDevelop, and I got my breakpoints back. I was using HaxeDevelop64.exe which was fine until recently ¯\_(ツ)_/¯

I also reinstalled flex, but I had done that on 64-bit HD with no success either. Latest versions of java and flex.


Wed Mar 09, 2016 6:18 am
Profile
Moderator

Joined: Mon Jul 06, 2009 8:14 am
Posts: 258
Reply with quote
msghero wrote:
I had the same issues. Assuming FD and HD are the exact same, I started using the 32-bit HaxeDevelop, and I got my breakpoints back. I was using HaxeDevelop64.exe which was fine until recently ¯\_(ツ)_/¯

I also reinstalled flex, but I had done that on 64-bit HD with no success either. Latest versions of java and flex.


Your comment is not very clear to me actually.


Mon Apr 04, 2016 8:31 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.