View unanswered posts | View active topics



Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Ant panel plugin 
Author Message
Member

Joined: Mon Jun 06, 2011 9:50 pm
Posts: 1
Reply with quote
@jakecallery: I noticed in the "Start Remote Session From Toolbar" thread, that you've successfully started a remote debugging session from within Ant Panel...

When can we expect a release with this functionality included?


Mon Jun 06, 2011 9:55 pm
Profile
Member

Joined: Sun May 22, 2011 2:43 pm
Posts: 40
Location: Michigan
Reply with quote
@joshuatree0587: Oh Crap! I totally forgot about that sorry! Here is the .dll and the source files:
.dll - http://www.subvoicestudios.com/antplugin/AntPlugin.dll
.zip - http://www.subvoicestudios.com/antplugin/FDAntPanelSourceFD4.zip

I warn you its not pretty :) All of this C# controls stuff is pretty new to me :)
I haven't tried it with the most latest build, but it was working last week.. so hopefully its still good...


Of course all credit goes to @Canab for this really great plugin! His repo is here:
http://code.google.com/p/fd-ant-plugin/


Tue Jun 07, 2011 3:16 am
Profile WWW
Member

Joined: Sun Dec 13, 2009 10:38 am
Posts: 9
Reply with quote
We really need a FD4 version ! ;) Could you port this one ?

_________________
My Flash Freelancer website : http://www.exoa.fr


Thu Dec 29, 2011 5:23 pm
Profile
Member

Joined: Mon Oct 16, 2006 12:02 am
Posts: 337
Location: Lviv, Ukraine
Reply with quote
Check the downloads list
http://code.google.com/p/fd-ant-plugin/downloads/list

Version for FD4 already exists there.


Thu Dec 29, 2011 5:43 pm
Profile WWW
Member

Joined: Sun Dec 13, 2009 10:38 am
Posts: 9
Reply with quote
awesome ;) thx

_________________
My Flash Freelancer website : http://www.exoa.fr


Thu Dec 29, 2011 5:54 pm
Profile
Member

Joined: Sun Feb 05, 2012 10:21 am
Posts: 1
Reply with quote
I use many ${GLOBAL_PROPERTIES} in my build scripts, is there a way we can modify them in FlashDevelop? Very nice to have this functionality in FD, thanks!


Sun Feb 05, 2012 10:26 am
Profile
Member

Joined: Tue Jun 30, 2009 8:06 pm
Posts: 205
Reply with quote
I made a modification to the plugin - now in the settings you can specify if you want ANT to use Verbose output. This helps a lot with debugging larger tasks.

http://www.fishbulb.ca/fd/AntPlugin.dll


Wed Feb 22, 2012 5:51 pm
Profile
Member

Joined: Thu Oct 23, 2008 7:53 am
Posts: 24
Location: Poland
Reply with quote
Seems that in lates flash develop version "open debugger" is not working anymore, can ypu please fix that?


Tue May 29, 2012 1:48 pm
Profile
Member

Joined: Mon Oct 16, 2006 12:02 am
Posts: 337
Location: Lviv, Ukraine
Reply with quote
funkypaul wrote:
Seems that in lates flash develop version "open debugger" is not working anymore, can ypu please fix that?


What is "open debugger" and how it related to this plugin?


Tue May 29, 2012 2:48 pm
Profile WWW
Member

Joined: Thu Oct 23, 2008 7:53 am
Posts: 24
Location: Poland
Reply with quote
Ive downloaded:
http://www.subvoicestudios.com/antplugin/AntPlugin.dll

thanks to this, I should be able to open debugger session using checkbox "open debugger" when running ant script. Am I right?


Tue May 29, 2012 2:53 pm
Profile
Member

Joined: Mon Oct 16, 2006 12:02 am
Posts: 337
Location: Lviv, Ukraine
Reply with quote
Sure, You have downloaded the forked version of plugin. So you better write to the author of that modification.


Tue May 29, 2012 3:00 pm
Profile WWW
Member

Joined: Thu Oct 23, 2008 7:53 am
Posts: 24
Location: Poland
Reply with quote
Im hoping he will read this thread


Tue May 29, 2012 3:50 pm
Profile
Member

Joined: Thu Oct 23, 2008 7:53 am
Posts: 24
Location: Poland
Reply with quote
Maybe You know the way how to run debug and use the ant panel?


Wed May 30, 2012 6:13 am
Profile
Member

Joined: Mon Oct 16, 2006 12:02 am
Posts: 337
Location: Lviv, Ukraine
Reply with quote
Unfortunately I cant help you. All support I am able to do is fixing bugs and compatibility issues of the original version.


Wed May 30, 2012 7:54 am
Profile WWW
Member

Joined: Thu Oct 23, 2008 7:53 am
Posts: 24
Location: Poland
Reply with quote
So when You work with ant panel, how do you run the debug session?


Wed May 30, 2012 8:01 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.