View unanswered posts | View active topics



Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Higlight Selected 
Author Message
Member

Joined: Sat Sep 24, 2011 8:03 am
Posts: 5
Reply with quote
my version is 4.0.0 Beta3 released.
i can't use this plugin.


Sat Sep 24, 2011 8:12 am
Profile
Member

Joined: Wed Sep 28, 2011 8:52 am
Posts: 1
Reply with quote
it really doesn't work in FlashDevelop 4.0.0 Beta3. but i found a solution for it.

or you can download compiled plugin from this link http://www.mediafire.com/download.php?cjp7l9x2s5jlcqh


Wed Sep 28, 2011 9:05 am
Profile
Member

Joined: Thu Sep 29, 2011 4:10 pm
Posts: 2
Reply with quote
Thank timon,

Works like a charm, but preferred the full highlighting of the words instead of underlining them, but it`s ok,

cheers,

Baha


Thu Sep 29, 2011 4:15 pm
Profile
Member

Joined: Sat Oct 08, 2011 11:24 pm
Posts: 1
Reply with quote
Highlighting on an average size file( 3k+ lines ) gives very poor response time from when selected to when highlighting is complete due to many results being found and during that time the whole application FlashDevelop becomes unresponsive.

I am a huge fan of highlighting while coding but is there any way around this issue because this is really annoying :(

I also liked the whole word highlighting in Flashdevelop 3 much better than just underscore highlight in Flashdevelop 4. But to be honest my favorite highlighting that I have seen is the way Netbeans does it, but that is just my opinion.

Anyway I really do like this plugin and I hope that someone who really appreciates highlighting will take this and add onto it to make it faster and better.


Sat Oct 08, 2011 11:37 pm
Profile
Member

Joined: Sat Sep 24, 2011 8:03 am
Posts: 5
Reply with quote
timon wrote:
it really doesn't work in FlashDevelop 4.0.0 Beta3. but i found a solution for it.

or you can download compiled plugin from this link http://www.mediafire.com/download.php?cjp7l9x2s5jlcqh



thank you very much, timon~~ :D
It gives me easy to code.


Tue Oct 18, 2011 2:23 am
Profile
Member

Joined: Fri Mar 13, 2009 9:44 am
Posts: 34
Reply with quote
Hey,

Unfortunately the plugin doesn't work on FD 4.0.0 RC2.

:(


Wed Nov 23, 2011 3:55 pm
Profile
Member

Joined: Fri Nov 25, 2011 12:25 pm
Posts: 16
Reply with quote
It says incompatible error when I re-open FD4... :(
I am on a 64bit cpu win7, is this the reason?


Fri Nov 25, 2011 12:30 pm
Profile
Member

Joined: Fri Feb 18, 2011 10:20 pm
Posts: 42
Reply with quote
badben wrote:
Hey,

Unfortunately the plugin doesn't work on FD 4.0.0 RC2.

:(


reifd4 wrote:
It says incompatible error when I re-open FD4...


Try this one http://depositfiles.com/files/zdfbkuslk


Fri Nov 25, 2011 3:20 pm
Profile
Member

Joined: Fri Mar 09, 2007 8:02 am
Posts: 278
Reply with quote
greate idea. add lock highlight function .

Kulkoff wrote:
Super, thanks... It's good alternative for Color Highlighter plugin.

It would be great if some setting can be changeable:
for example
1. color of highlite
2. single/double click (by shortcuts)
3. match whole word or not (by shortcuts)
4. on/off plugin (by shortcuts)
... and remove selection :)


Thu Dec 29, 2011 12:36 pm
Profile
Member

Joined: Mon Jan 09, 2012 2:51 am
Posts: 1
Reply with quote
Great plug in, thanks a lot for your efforts on this.


Mon Jan 09, 2012 3:02 am
Profile
Member

Joined: Tue Jan 10, 2012 4:25 pm
Posts: 33
Reply with quote
Thank you for the plugin!


Tue Jan 10, 2012 9:46 pm
Profile
Member

Joined: Tue Jan 10, 2012 4:25 pm
Posts: 33
Reply with quote
I would like to ask some questions:

1. Is it possible to ignore commented text (i.e. skip highlighting commented code)?
2. How to highlight what truly is selected and not just what has been selected by double-clicking?
3. How to dismiss highlights?


Wed Jan 11, 2012 9:24 am
Profile
Member

Joined: Tue Jan 10, 2012 4:25 pm
Posts: 33
Reply with quote
Also, there's a conflict between this plugin and highlighting modified lines. Highlighted modified lines doesn't work if the plugin is enabled.
EDIT: Sorry, I noticed this was already reported on the first page of the thread.


Thu Jan 12, 2012 9:39 pm
Profile
Member

Joined: Fri Mar 27, 2009 10:02 am
Posts: 7
Reply with quote
dir wrote:
badben wrote:
Hey,

Unfortunately the plugin doesn't work on FD 4.0.0 RC2.

:(


reifd4 wrote:
It says incompatible error when I re-open FD4...


Try this one http://depositfiles.com/files/zdfbkuslk


Thanks!


Sat Oct 13, 2012 12:44 pm
Profile
Member

Joined: Wed Feb 04, 2009 3:22 pm
Posts: 184
Location: Scottsdale, AZ
Reply with quote
Is there a way to clear the selection?


Wed Jan 09, 2013 6:08 pm
Profile YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.