View unanswered posts | View active topics



Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
FlashBuild Plugin Releases [1.0 Beta 1] 
Author Message
Member

Joined: Sun Aug 27, 2006 12:21 pm
Posts: 32
Post 
Hi,

cool tool. Works great. Only one thing. FlashBuild is creating the flashbuild.bat file and jsfl files. It would be great if i optionally could tell FlashBuild to delete these right after the build, because i use a subversion system and i don't want to add these files to the system, since they are only needed temporarily during build time.

Would this be possible?

thanks and cheers


Fri Oct 06, 2006 10:24 am
Profile
Member

Joined: Thu Sep 08, 2005 8:32 pm
Posts: 301
Location: Virginia
Post 
Good idea, I am working on giving FlashBuild more options to configure. Some people like to have the bat file persist, but some don't. So I figure I shall make it an option.


Fri Oct 06, 2006 9:33 pm
Profile YIM WWW
Member

Joined: Mon Mar 06, 2006 11:56 pm
Posts: 11
Location: New Zealand
Post 
Ghost: In the meantime, add the batch file's name to your svn ignore property for that folder?

_________________
Wet Dreams Of A Web Developer


Fri Oct 20, 2006 11:12 pm
Profile WWW
Member

Joined: Sun Aug 27, 2006 12:21 pm
Posts: 32
Post 
good idea, thanks.


Mon Oct 23, 2006 7:55 am
Profile
Member

Joined: Thu Apr 26, 2007 7:04 pm
Posts: 94
Post 
seems like all those string collections wont appear in the generated .xml :[

edit:
or do i have another prob?

i'd describe it like this: i have my as3-build profile, in which there is a flex2 build. the UI editor displays things in the advanced tab which dont appear in the xml-view.. not only the string collections :(

i tried to copy the command line call from the .bat into a "new shell command" (which by the way is kind of difficult since there are no backslashes allowed and paste-shortcuts wont work ;) ) - but it does not change in the xml-view..

blah blah! :oops:

just noticed the open flashbuild.xml file is NOT the one in my project folder. i closed the open one and re-opened the xml in the project folder - now all value changes work.. :roll:

the thing is - when i double-clicked the file in the project explorer it did NOT open because there was this flashbuild.xml already opened. but its NOT the same.
(writing large NOTs rocks)


ok, and now thank you for this great plugin :D


Thu Apr 26, 2007 7:06 pm
Profile
Member

Joined: Mon Apr 03, 2006 9:23 pm
Posts: 7
Post 
When I set the LoadExterns with an xml I get a compile error that the compiler does not know -lazy-externs.
I believe its just a simple mistake very easy to fix.

Other than that the plugin is a life saver !!!


Thu Jun 14, 2007 12:01 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.